✓ ​alt udstyr til din fest

✓ ​Levering og opsætning i hele Danmark

✓ har eksisteret siden 1934

Festudlejning til private, firmaer og byer​

Hos Hornborg Teltudlejning tilbyder vi alt inden for festudlejning i for eksempel Horsens, Kolding Vejle, Skanderborg, Odense, Aarhus og resten af landet.


Festtelst udlejning til ethvert arrangement

Vores festudlejning kan være i forbindelse med en rund fødselsdag, en barnedåb, en konfirmation eller et bryllup, men det kan også være til en personalefest, et jubilæum eller endda en byfest. Der er altid en risiko for, at vejret kan få sat en dæmper på et ellers velplanlagt arrangement.


Men det kan også være, at det ganske enkelt er for koldt at sidde udenfor, hvis festen er om for- eller efteråret. Udover teltet isolerer en smule mod kølig luft, kan vi også tilbyde el-varme.


Vi kan med andre ord tilbyde udlejning til fest af alt fra gulve og el-varme til scener og store festtelte. Du kan finde flere oplysninger her på hjemmesiden om:

Alle vores telte er naturligvis certificeret efter gældende love og regler, og vi hjælper gerne med brandcertificering af den ønske indretning, hvis I lejer et telt af os i forbindelse med festudlejning.

Kontakt os for at høre mere om festudlejning

Hvis du ønsker at finde ud af mere om vores forskellige teltstørrelser i forbindelse med festudlejning, kan du benytte dig af vores online teltdesigner. Her kan du endvidere arbejde med den konkrete indretning af dit telt.

Kontakt os og hør mere om vores udlejning til fest på telefon 75 67 35 00 eller skriv til vores e-mail hornborgtelt@hornborgtelte.dk. Du kan også leje telte til diverse anledninger som bryllupper.

Brandgodkendelse til dit telt

Lej et telt hos Hornborg Teltudlejning og benyt vores online telt designer til at få en brandgodkendelse.

Skriv til Hornborg Teltudlejning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Hornborg Teltudlejning ApS

Vesterenden 12

8762 Flemming

CVR: 17733494

Kontakt

Det praktiske

Vi har leveret til

Teltudl​ejning: Lever​ing og opsætning i Jylland, på Sjælland & Fyn