Festudlejning til private, firmaer og byer​

Hos Hornborg Teltudlejning tilbyder vi alt inden for festudlejning. Vi servicere mange kunder i Jylland og på Fyn, typisk i Horsens, Kolding Vejle, Skanderborg, Odense, Aarhus, men vi dækker også hele Sjælland.


Festtelst udlejning til ethvert arrangement

Vores festudlejning kan være i forbindelse med en rund fødselsdag, en barnedåb, en konfirmation eller et bryllup, men det kan også være til en personalefest, et jubilæum eller endda en byfest. Der er altid en risiko for, at vejret kan få sat en dæmper på et ellers velplanlagt arrangement.


Men det kan også være, at det ganske enkelt er for koldt at sidde udenfor, hvis festen er om for- eller efteråret. Udover teltet isolerer en smule mod kølig luft, kan vi også tilbyde el-varme.


Vi kan med andre ord tilbyde udlejning til fest af alt fra gulve og el-varme til scener og store festtelte. Du kan finde flere oplysninger her på hjemmesiden om:

Alle vores telte er naturligvis certificeret efter gældende love og regler, og vi hjælper gerne med brandcertificering af den ønske indretning, hvis I lejer et telt af os i forbindelse med festudlejning.

Kontakt os for at høre mere om festudlejning

Hvis du ønsker at finde ud af mere om vores forskellige teltstørrelser i forbindelse med festudlejning, kan du benytte dig af vores online teltdesigner. Her kan du endvidere arbejde med den konkrete indretning af dit telt.

Kontakt os og hør mere om vores udlejning til fest på telefon 75 67 35 00 eller skriv til vores e-mail hornborgtelt@hornborgtelte.dk. Vi dækker hele Jylland, Fyn og Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os hvis du mangler festudlejnings udstyr til dit næste arrangement. Du kan også leje telte til diverse anledninger som bryllupper.

tent-icon-white Bestil telt til din fest

Udfyld formularen, beskriv dit arrangement og få et gratis tilbud på teltudlejning som matcher dine ønsker og behov. 

Alt udstyr til din fest

Har eksisteret siden 1934

Levering & opsætning i hele Danmark

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 ud af 5 på facebook - kunden har altid ret

2

"Super service"

Super service og kvalitet og til aftalte penge mere kan man ikke forlange.

Thomas Skovbak Stokkendal

2

"Stor fleksibilitet"

Vi fik direkte levering og montering til vores Søns barnedåb som var med til at give os en fantastisk dag...

Steffen Jensen

2

"Telt placeret nøjagtigt til tiden"

Opfølgningen er i top og vi får altid vores telte placeret lige nøjagtigt hvor vi ønsker dem og til det aftalte tidspunkt.

Kirsten Lambach

2

"Altid klar til at løse opgaverne"

Super service👍. altid klar til at løse opgaverne, også selv om der kommer ændringer eller tilføjelser i 11. time.

Thomas Overgaard Folleraas