festtelt til dit arrangement

​Hos Hornborg Teltudlejning tilbyder vi blandt andet leje af lille festtelt eller indendørs telt i forbindelse med blandt andet loppemarkeder, konfirmationer, bryllupper fødselsdage, vejfester og havefester i blandt andet Silkeborg, Vejle, Horsens og resten af landet.


LILLE FESTTELT I BREDDER PÅ TRE, SEKS ELLER OTTE METER

Du kan leje et lille festtelt til lige den form for arrangement, som du ønsker, og du kan vælge imellem mange forskellige typer og størrelser af både store og små telte. Vores telte fås i bredder på tre, seks eller otte meter. Så uanset om du søger et festtelt til 20 personer, festtelt til 40, eller festtelt til 50 personer, eller endnu flere, så har vi netop den model du mangler.


Vores mindste indendørs telt er tre meter bredt og består af moduler, der er tre meter i længden. Teltene på seks eller otte meter i bredden består af moduler, der er to meter i længden.

​Et indendørs telt kan leveres som mastetelt eller stativtelte, ligesom det kan leveres med eller uden gulve. Til stativtelte skal der bruges færre pløkker, hvorimod der skal bruges flere til mastetelte.


Få et tilbud på et indendørs telt med eller uden levering

Du kan spare penge ved selv at hente dit indendørs telt til din fest. Der er mulighed for levering af vores store og små telte, men du kan også selv afhente det, såfremt du har en trailer eller en pickup samt et par stærke hjælpere.


Nedenfor kan du se eksempler på vores teltstørrelser, og derfra kan du vurdere, hvor stort teltet bør være. Er vores lille festtelt ikke stort nok, tilbyder vi også udlejning af store festtelte.


Du kan ringe til os på telefon 75 67 35 00, eller du kan skrive til vores e-mail hornborgtelt@hornborgtelte.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores priser og vores udvalg af store og små festtelte.

Mål (m)

m2

Pers.​

3x3

9

8

3x6

18

16

3x9

24

24

3x12

36

32

3x15

45

40

3x18

54

48

6x4

24

20

6x6

36

48

6x8

48

60

6x10

60

75

6x12

72

96

3x6

84

112

6x16

96

128

6x18

108

144

6x20

120

150

8x4

32

40

8x6

48

60

8x8

64

80

8x10

80

100

8x12

96

120

8x14

112

140

8x16

128

160

8x18

144

180

8x20

160

200

Teltet fåes både som stativtelt og mastetelt. Leveres også med gulv.

Har De en trailer og et par hjælpere er der mange penge at spare ved at hente selv.

Hvilken størrelse Festtelt skal du vælge?

Festtelte til 20 personer

Hos Hornborg Telte kan du leje festtelte i forskellige størrelser, så du finder et, der passer til dit arrangement. Alt efter størrelsen og omfanget af din fest, sørger vi for at finde det rette telt. Skal du eksempelvis holde et arrangement for omkring 20 gæster, anbefaler vi vores mindre telte med en bredde på 3 eller 6 meter.

Mangler du et festtelt til 20 personer, kan du altid kontakte os. Så sørger vi gennem en samtale med dig for at finde frem til det telt, der imødekommer dine behov bedst muligt. Måske skal du holde fødselsdag og har brug et dansegulv? Eller måske skal der blot være plads til, at dine gæster kan sidde ned? Uanset hvilken slags fest, du skal holde, hjælper vi dig med at finde det nødvendige telt.​

Festtelte til 30 personer

Skal du holde fest for omkring 30 personer, sørger vi hos Hornborg Telte for at hjælpe dig med at finde det rette festtelt, hvor der er plads til alle. Vi har festtelte til 30 personer i forskellige størrelser på både 3, 6 og 8 meters bredde. Derudover kan du vælge længden på teltet alt efter, hvor mange kvadratmeter, du har brug for.

Skal du have en scene og plads til underholdning til festen, skal du måske bruge et telt med 50-60 kvadratmeter. Men skal arrangementet blot give folk mulighed for at sidde ned, kan du nøjes med færre kvadratmeter. Uanset hvad du har brug for til din fest, kan vi hjælpe dig med at finde et telt, der passer til dine gæster og deres behov.

Festtelte til 40 personer

Mangler du et festtelt med plads til omkring 40 personer, kan du altid kontakte os hos Hornborg Telte. Fortæl os om din fest, og hvilke krav den stiller til pladsen. Så sørger vi for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige telt. Vi har telte i alle størrelser, så du både kan få plads til alle gæster samt en eventuel buffet eller et dansegulv.

Uanset om du har brug for et festtelt til at afholde hele festen, eller om du blot mangler et tørt sted at placere grillen til sommerfesten, så har vi et telt i den perfekte størrelse. Vores mindste telt er 3 meter bredt og 3 meter langt, og er således en god størrelse til at skabe et læsted, hvis festen finder sted i din have. Derudover har vi dog også festtelte til 40 personer på op til over 100 kvadratmeter. Det hele afhænger af, hvad du og dine gæster har brug for.

Festtelte til 50 personer

Skal du holde en større fest i forbindelse med dit barns konfirmation, dit bryllup, en rund fødselsdag eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os hos Hornborg Telte. Vi har telte til alle slags events og arrangementer og kan derfor også hjælpe dig, uanset hvor meget plads du skal bruge.

Vores hovedfokus ligger altid på at finde et telt til dit arrangement på baggrund af, hvor meget plads du har behov for. Dette afhænger af, hvilken type fest du skal holde. Måske har du brug for god plads mellem bordene, så teltet skal være særligt bredt. Eller måske har du brug for ekstra meter i den ene ende af teltet til en scene eller en buffet. Kontakt os for at finde det helt rigtige festtelt til dit arrangement.

tent-icon-white Bestil telt til din fest

Udfyld formularen, beskriv dit arrangement og få et gratis tilbud på teltudlejning som matcher dine ønsker og behov. 

Alt udstyr til din fest

Har eksisteret siden 1934

Levering & opsætning i hele Danmark

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 ud af 5 på facebook - kunden har altid ret

2

"Super service"

Super service og kvalitet og til aftalte penge mere kan man ikke forlange.

Thomas Skovbak Stokkendal

2

"Stor fleksibilitet"

Vi fik direkte levering og montering til vores Søns barnedåb som var med til at give os en fantastisk dag...

Steffen Jensen

2

"Telt placeret nøjagtigt til tiden"

Opfølgningen er i top og vi får altid vores telte placeret lige nøjagtigt hvor vi ønsker dem og til det aftalte tidspunkt.

Kirsten Lambach

2

"Altid klar til at løse opgaverne"

Super service👍. altid klar til at løse opgaverne, også selv om der kommer ændringer eller tilføjelser i 11. time.

Thomas Overgaard Folleraas