​Leje af bænke - udlejning af bænke tilbydes

​Hornborg Teltudlejning tilbyder udlejning af bænke i Odense, Kolding, Horsens og resten af landet. Bænke er især fordelagtige til udendørs brug, men de kan også benyttes indendørs eller i vores cirkus- og festtelte.

Vi tilbyder udlejning af bænke til festivaller og byfester

​Mange, der benytter vores leje af bænke, skal afholde udendørs arrangementer som byfester, festivaller, stævner og events. Du kan naturligvis bruge bænke til alle mulige formål, hvor der er brug for siddepladser, og hvor det er mere praktisk med bænke frem for stole.

Du kan også leje telte af os i forbindelse med udlejning af bænke. Vi har små festtelte, store festtelte og endda cirkustelte, som kan bruges til ganske mange ting. Du kan leje et telt, hvis dit arrangement ikke er om sommeren, eller hvis der er risiko for regn, især hvis dit arrangement vil blive ødelagt af regnvejr.

​Foruden leje af bænke, tilbyder vi udlejning af blandt andet runde borde, høje borde, stole, gulvplader, lyskæder, garderobestativer, musikforhøjninger, halogen-lamper, polstrede stole, el-varmere, hoppeborge, UD-lamper, talerstole og paniklys.

​​

RING TIL OS ELLER BRUG VORES TELTDESIGNER FØR LEJE AF BÆNKE

​Du kan benytte dig af vores online teltdesigner for at få et overblik over vores telte, men du kan endvidere bruge den til at arbejde med indretning af telte. Bemærk, at telte skal placeres, indrettes og benyttes på en sådan måde, at risikoen for brand og spredning af brand formindskes mest muligt.​

Du er velkommen til at ringe til Hornborg Teltudlejning på telefon 75 67 35 00, men du kan også bruge vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til udlejning af bænke, eller hvis du vil bestille leje af bænke. Du kan også bestille et af vores telte.

tent-icon-white Bestil telt til din fest

Udfyld formularen, beskriv dit arrangement og få et gratis tilbud på teltudlejning som matcher dine ønsker og behov. 

Alt udstyr til din fest

Har eksisteret siden 1934

Levering & opsætning i hele Danmark

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 ud af 5 på facebook - kunden har altid ret

2

"Super service"

Super service og kvalitet og til aftalte penge mere kan man ikke forlange.

Thomas Skovbak Stokkendal

2

"Stor fleksibilitet"

Vi fik direkte levering og montering til vores Søns barnedåb som var med til at give os en fantastisk dag...

Steffen Jensen

2

"Telt placeret nøjagtigt til tiden"

Opfølgningen er i top og vi får altid vores telte placeret lige nøjagtigt hvor vi ønsker dem og til det aftalte tidspunkt.

Kirsten Lambach

2

"Altid klar til at løse opgaverne"

Super service👍. altid klar til at løse opgaverne, også selv om der kommer ændringer eller tilføjelser i 11. time.

Thomas Overgaard Folleraas