✓ ​alt udstyr til din fest

✓ ​Levering og opsætning i hele Danmark

✓ har eksisteret siden 1934

​Festtelt udlejning til enhver fest

Alle kan få brug for at leje et festtelt eller partytelt til livets store begivenheder og andre events. Uanset størrelsen på dit arrangement kan vi tilbyde partytelte-udlejning til en god pris i Horsens, Odense, Kolding, Vejle, Skanderborg og Århus.


Mangler du et festtelt til en fødselsdag, en barnedåb, et bryllup eller en anden større begivenhed, så har vi mange typer af telte til rådighed, herunder store cirkustelte.


Partytelte-udlejning til både indendørs og udendørs events

Ønsker du at holde en fest eller et event udendørs, indebærer det altid en risiko for, at vejret får sat en dæmper på et ellers velplanlagt arrangement. Vores solide festteltudlejning sikrer dig imod vind og vejr hele festen igennem. 


Kontakt os og hør mere om leje af party- eller festtelt

I forhold til at vælge det rigtige festtelt er du velkommen til at kontakte os. Så guider vi dig til, hvilken festteltudlejning der er den rette løsning for dig. Der er mange faktorer, der er med til at afgøre, hvor mange gæster pr. m², der kan være i vores telte, og derfor anbefaler vi, at du retter henvendelse til os, så vi kan vejlede dig til at vælge det rette telt til formålet.

Alternativt kan du selv spore dig ind på, hvilken type festtelt der vil passe til dit arrangement ved at følge et par enkle tommelfingerregler som fx:

  • Hvis der ikke skal være bordopstilling i teltet, kan du regne med cirka to personer pr. m², men der skal naturligvis stadig trækkes plads fra til andre formål.
  • Hvis der skal være bordopstilling i teltet, skal du regne med at trække plads fra til dansegulv, bar, musik m.v.
  • Før du skal bruge partytelte-udlejning, bør du bestemme dig for, hvor det lejede telt skal stå. Til stativtelte skal der bruges færre pløkker, hvorimod der skal bruges flere til mastetelte.


Skal du holde en stor fest med fest- og partytelte, er det påkrævet, at du er i besiddelse af en brandgodkendelse. Hvis du benytter vores festteltudlejning får du adgang til vores teltdesigner, hvor du kan designe dit telt efter reglerne på området og få din brandgodkendelse.


Kontakt Hornborg Teltudlejning for partytelte-udlejning i Vejle, Silkeborg, Horsens, Odense, Kolding, Skanderborg eller resten af landet. Ring på telefon 75 67 35 00 eller skriv til vores e-mail hornborgtelt@hornborgtelte.dk.

Vi tilbyder ligeledes udlejning af borde og stole.

Brandgodkendelse

Vi lægger vægt på høj sikkerhed ved udlejning af ​telte hos Hornborg Teltudlejning ApS.

Se vores brandgodkendelse her

Brandgodkendelse til dit telt

Lej et telt hos Hornborg Teltudlejning og benyt vores online telt designer til at få en brandgodkendelse.

Skriv til Hornborg Teltudlejning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Hornborg Teltudlejning ApS

Vesterenden 12

8762 Flemming

CVR: 17733494

Kontakt

Det praktiske

Vi har leveret til

Teltudl​ejning: Lever​ing og opsætning i Jylland, på Sjælland & Fyn