​Festtelt udlejning til enhver fest

​Alle kan få brug for at leje et festtelt eller partytelt til livets store begivenheder og andre events. Uanset størrelsen på dit arrangement kan vi tilbyde partytelte-udlejning til en god pris i Horsens, Odense, Kolding, Vejle, Skanderborg og Århus.


Mangler du et festtelt til en fødselsdag, en barnedåb, et bryllup eller en anden større begivenhed, så har vi mange typer af telte til rådighed, herunder store cirkustelte.


PARTYTELTE-UDLEJNING TIL BÅDE INDENDØRS OG UDENDØRS EVENTS

Ønsker du at holde en fest eller et event udendørs, indebærer det altid en risiko for, at vejret får sat en dæmper på et ellers velplanlagt arrangement. Vores solide festteltudlejning sikrer dig imod vind og vejr hele festen igennem. 

Kontakt os og hør mere om leje af party- eller festtelt

I forhold til at vælge det rigtige festtelt er du velkommen til at kontakte os. Så guider vi dig til, hvilken festteltudlejning der er den rette løsning for dig. Der er mange faktorer, der er med til at afgøre, hvor mange gæster pr. m², der kan være i vores telte, og derfor anbefaler vi, at du retter henvendelse til os, så vi kan vejlede dig til at vælge det rette telt til formålet.

Alternativt kan du selv spore dig ind på, hvilken type festtelt der vil passe til dit arrangement ved at følge et par enkle tommelfingerregler som fx:

  • Hvis der ikke skal være bordopstilling i teltet, kan du regne med cirka to personer pr. m², men der skal naturligvis stadig trækkes plads fra til andre formål.
  • Hvis der skal være bordopstilling i teltet, skal du regne med at trække plads fra til dansegulv, bar, musik m.v.
  • Før du skal bruge partytelte-udlejning, bør du bestemme dig for, hvor det lejede telt skal stå. Til stativtelte skal der bruges færre pløkker, hvorimod der skal bruges flere til mastetelte.


Skal du holde en stor fest med fest- og partytelte, er det påkrævet, at du er i besiddelse af en brandgodkendelse. Hvis du benytter vores festteltudlejning får du adgang til vores teltdesigner, hvor du kan designe dit telt efter reglerne på området og få din brandgodkendelse.

Kontakt Hornborg Teltudlejning for partytelte-udlejning. Vi dækker hele Jylland, Fyn og Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os hvis du mangler et parttelt til dit næste arrangement. Ring på telefon 75 67 35 00 eller skriv til vores e-mail hornborgtelt@hornborgtelte.dk

Vi tilbyder ligeledes udlejning af borde og stole.

Brandgodkendelse

Vi lægger vægt på høj sikkerhed ved udlejning af ​telte hos Hornborg Teltudlejning ApS.

Se vores brandgodkendelse her

tent-icon-white Bestil telt til din fest

Udfyld formularen, beskriv dit arrangement og få et gratis tilbud på teltudlejning som matcher dine ønsker og behov. 

Alt udstyr til din fest

Har eksisteret siden 1934

Levering & opsætning i hele Danmark

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 ud af 5 på facebook - kunden har altid ret

2

"Super service"

Super service og kvalitet og til aftalte penge mere kan man ikke forlange.

Thomas Skovbak Stokkendal

2

"Stor fleksibilitet"

Vi fik direkte levering og montering til vores Søns barnedåb som var med til at give os en fantastisk dag...

Steffen Jensen

2

"Telt placeret nøjagtigt til tiden"

Opfølgningen er i top og vi får altid vores telte placeret lige nøjagtigt hvor vi ønsker dem og til det aftalte tidspunkt.

Kirsten Lambach

2

"Altid klar til at løse opgaverne"

Super service👍. altid klar til at løse opgaverne, også selv om der kommer ændringer eller tilføjelser i 11. time.

Thomas Overgaard Folleraas