✓ ​alt udstyr til din fest

✓ ​Levering og opsætning i hele Danmark

✓ har eksisteret siden 1934

​Bryllupstelt: Lej et telt til bryllup

Hos Hornborg Teltudlejning tilbyder vi udlejning af bryllupstelt til den store dag, uanset om teltet skal bruges i Horsens, Vejle, Silkeborg eller i resten af landet.

Telt til bryllup med plads til alle gæsterne

Hos os har du mulighed for at leje et bryllupstelt på henholdsvis 15 eller 25 meter. Når du skal vurdere, hvor stort et telt der er behov for, anbefaler vi, at du som tommelfingerregel påregner i m2 per person, hvis der skal være plads til borde og stole. Derudover skal du beregne ekstra plads til eksempelvis et dansegulv.

Lejer du et telt til bryllups hos os, tilbyder vi også udlejning af borde, stole og bænke samt andet festudlejning. Vi udlejer også lys, varme og alt andet, du skal bruge til din fest.

Kontakt os for leje af bryllupstelt

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rette størrelse bryllupstelt, hvor der er plads til alle dine gæster. Du kan også benytte vores online teltdesigner, hvor du blandt andet kan prøve dig frem med indretning af teltet.

Ring til os på telefon 75 67 35 00 eller skriv til vores e-mail hornborgtelt@hornborgtelte.dk for at høre mere om udlejning af telt til bryllup. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular.​​

Brandgodkendelse til dit telt

Lej et telt hos Hornborg Teltudlejning og benyt vores online telt designer til at få en brandgodkendelse.

Skriv til Hornborg Teltudlejning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Hornborg Teltudlejning ApS

Vesterenden 12

8762 Flemming

CVR: 17733494

Kontakt

Det praktiske

Vi har leveret til

Teltudl​ejning: Lever​ing og opsætning i Jylland, på Sjælland & Fyn